Cum să alegi cadourile perfecte pentru femei

Se spune că nimic nu se compară cu bucuria de a dărui. Iar eu știu cel mai bine asta. Unul dintre puținele lucruri la care mă pricep în lumea asta, este alegerea cadourilor pentru femei și asta pentru că am tendința de a empatiza cu cei din jurul meu. La început era doar un simplu hobby, însă treptat, m-am gândit să-l transform într-o afacere oferind consiliere în acest domeniu. Sunt multe persoane pentru care alegerea unor cadouri pentru femei se dovedește o reală bătaie de cap. Ei bine, nu și pentru mine.

Mie îmi place să colind magazinele, ore-n șir, în căutarea cadoului perfect și asta pentru că am observat că zâmbetul de pe fața celui care a primit ce-și dorea nu se compară cu nimic în lumea asta. Tocmai de aceea, pentru a vă face și pe voi să simți bucuria de a dărui v-am pregătit câteva ponturi legate de alegerea cadoului perfect, pentru a evita așa-zisa „pană de inspirație”.cadouri pentru cei dragi

Ponturi pentru alegerea cadourilor pentru femei  perfecte:

  1. Cumpărați din timp cadourile pentru a avea timp să le alegi fără stres și presiune. Cadourile pentru femei luate pe ultima sută de metri sunt de cele mai multe ori, cele mai puțin inspirtate alegeri.
  2. Cunoaște-ți destinatarul. Ăsta e tot farmecul până la urmă. Să-l cunoști pe cel de lângă tine este scopul oricăror cadouri. Totodată, trebuie să ții cont de faptul că ce urmează să-i dăruiești va transmite un mesaj și despre tine, despre felul tău de a fi, despre gusturile tale, despre cât de atent ești la detalii. Astfel, fii un bun ascultător și pleacă-ți urechea la ceea ce spune și face cel căruia urmează să-i cumperi cadou.Ține minte o regulă importantă: cadoul trebuie să-i placă în special celui care urmează să-l primească și nu neapărat ție!
  3. Atenție! Cadouri dificile: produsele cosmetice, parfumurile, hainele, gadgeturile. Aceste daruri sunt rezervate doar persoanelor apropiate, despre care cunoști mai multe detalii. Dacă știi că o prietene a văzut nu știu ce rochie în vitrina unui magazin pe care nu-și permite să și-o cumpere, iar tu vrei să-i faci o bucurie de ziua ei, îi poți lua rochia respectivă, cu condiția de a-i cunoaște mărimea. Nu are rost ca ea să meargă apoi să o modifice.
  4. Mare grijă cu colecționarii! Dacă vrei să le oferi o piesă pentru colecția lor, asigură-te că nu o au deja sau că este una „originală”.
  5. Atenție și la cadourile „de firmă”! Dacă persoana căreia trebuie să-i dăruiești ceva este genul care apreciază firma unui produs, nu te încumeta să îi iei o imitație sau ceva mai ieftin. Un snob nu va aprecia niciodată un ceas ieftin, chiar dacă arată drăguț. în plus, nu se va afișa în public purtându-l.
  6. Încearcă să faci ceva personalizat! Destinatarul cadoului va aprecia cu siguranță efortul. Îți sugerăm un colaj cu fotografii, un album scrapbooking, o agendă cu mesaje și urări, o pereche de cercei handmade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *