Idei de cadou pentru ziua îndrăgostiților

Ca să vă spun sincer, eu urăsc ziua îndrăgostiților! Mi se pare un eveniment destul de clișeic, iar când vine vorba de cadoul pentru ziua îndrăgostiților, deja mă ia durerea de cap. Și nu mă mai lasă deloc. Însă anul acesta, mi-am propus să ies din banal și să fac ceva mai special pentru a-mi surprinde iubita. Ușor de zis, greu de făcut, nu?

Ei bine, nu chiar. Mai întâi de toate, o să încerc să nu mai ales totul de pe ultima sută de metri, ci o să cumpăr cadoul pentru ziua îndrăgostiților din timp. Am observat că cele mai neinspirate cadouri sunt alese în grabă, așa, doar ca să fie. Tocmai de aceea, am alcătuit o listă cu cele mai drăguțe lucruri care mi-au trecut prin cap și astfel voi ajunge să aleg cadoul perfect pentru ziua îndrăgostiților. M-am gândit să vă scriu și vouă câteva ponturi pentru că știu cum este să își amintești pe 13 februarie, seara, că mâine este ziua îndrăgostiților și să nu ai habar ce ai putea cumpăra. Iată ce am reușit să strecor pe listă până acum:

  • Bineînțeles, voi începe prin a vă prezenta câteva lucruri-clișeu care fac parte din cadoul pentru ziua îndrăgostiților. Iubita mea le adoară, așa că nu am încotro. O uriașă persă roșie în formă de inimioară. Are o canapea plină cu perne colorate, așa că se va bucura dacă voi mai adăuga una la colecție.
  • Și cum fetele adoră parfumurile și aromele feminine, floral-fructate, m-am gândit să adaug la cadoul pentru ziua îndrăgostiților și un set de lumânări. L-am găsit pe site-ul unui magazin online și au tot felul de forme pe care cred că le va îndrăgi imediat. Unele arată precum niște brioșe, altele precum desertul ăla, la modă, macarons.
  • Am de gând să nu mă rezum doar la un cadou frumos ambalat și o să-i pregătesc o cină romantică, așa cum le place fetelor. Știți voi, ca să aibă despre ce să povestească apoi, când se întâlnesc să-și bea cafeaua. Tocmai de aceea, am adăugat la cadoul pentru ziua îndrăgostiților o sticlă de vin roșu, scump. M-a costat o avere, dar având în vedere că în fiecare lună mai strecor câte ceva în cadou, nu va fi o gaură uriașă în buget.
  • Voi cumpăra lampioane în formă de inimă și le vom lansa imediat după ce vom termina de servit cina. Știu că am fost împreună la mare și s-a bucurat foarte tare când am lansat lampioane pe plajă.
  • Iar pe masă, pe lângă deja clasicul buchet de trandafiri care e nelipsit din cadoul pentru ziua îndrăgostiților, voi așeza un borcan plin cu post-notes pe care voi scrie mesaje dulci și siropoase. Cam asta e tot deocamdată, dar lista e deschisă. Abia sunt la început. Trebuie să mai găsesc și alte idei pe care să le pun în practică pentru Valentine’s Day. Deocamdată am eliminat cadourile-clișeu. Greul abia acum începe!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *