Idei de cadouri pentru ziua de naștere

Ziua de naștere a cuiva reprezintă un moment de bucurie, iar sărbătoritul trebuie să se simtă cu adevărat în centrul atenției. Este răsfățat primind tot felul de daruri frumoase de la cei dragi, invitați la petrecerea dedicată zilei sale de naștere. Iar la rândul său, sărbătoritul trebuie să se asigure că invitații săi nu duc lipsă de nimic. Astfel, se va pregăti temeinic pentru petrecere, cinstindu-și prietenii și apropiații cu tot felul de bunătățuri.

Însă de cele mai multe ori, dacă te numeri printre invitații la o aniversare se întâmplă să nu ai habar ce cadou să-i cumperi sărbătoritului. Toate ideile de cadouri pentru ziua de naștere parcă au fost șerse cu buretele sau au dispărut miraculos, fix atunci când ai cea mai mare nevoie de ele. Și te trezești alergând în disperare, după cadoul perfect, fără a avea vreo idee clară despre cum arată acesta. Drept urmare, în acest material, am pregătit o listă cu sfaturi pentru a alege un cadou frumos persoanei care organizează petrecerea, precum și niște idei de cadouri pentru ziua de naștere a acesteia.

Idei de cadouri pentru ziua de naște a unei femei:

  • Este binecunoscut faptul că femeile sunt niște ființe care apreciază orice lucru mărunt care le face să se simtă iubite și răsfățate. Așa că o primă recomandare ar fi să cumperi un buchet de flori. Cu florile se spune că nu dai niciodată greș. Însă, mare grijă ce flori alegi! Trebuie să te asiguri în primul rând că nu sunt ofilite, iar apoi că persoana respectivă nu are alergie la florile alese de tine.

Trandafirii pot fi o alegere clasică, dar și banală în același timp. Iar culoarea lor transmite ea în sine un mesaj. Atfel că nu este o idee bună să alegi transafiri roșii dacă sărbătorita nu este iubita ta sau dacă nu vrei să-i declari dragostea. Cel mai bine optează pentru colori precum alb sau ceva mai sofisticat precum albastru. Și crinii sunt niște flori pretențioase fiindcă au un miros puternic, pe care unele doamne îl pot găsi deranjant. Foarte la modă sunt în ultimul timp florile de câmp, foarte colorate. Acel gen de flori care nu se ofilesc niciodată. Și orhideele în ghiveci sunt o alegere bună.

  • Orice femeie are măcar câteva bijuterii, așa că nu vei da greș dacă îi cumperi o cutie de bijuterii. Dacă nu îți cunoști prietene foarte bine, alege o cutie de bijuterii din lemn, vintage. Eventual cu formă interesantă.
  • O idee bună sunt și eșarfele sau cerceii pentru că doamnele și domnișoarele iubesc accesoriile. O problemă ar fi culorile. Dacă nu cunoști preferințele sărbătoritei, alege ceva ușor de asortat precum alb, negru, bej, crem sau gri.
  • O altă idee, ar fi o carte. Iar dacă nu știți ce gen de lectură preferă, încercați ceva ușor, precum un roman polițist sau ceva care cuprinde și genul mister.

Idei de cadouri pentru ziua de naștere a unui bărbat:

  • Mare grijă cum ambalați cadoul respectiv, pentru că și pentru bărbați contează aparențele.
  • Iată câteva sugestii de cadouri pentru bărbați: papion sau cravată (dar trebuie să vă asigurați că poartă acest gen de accesorii), o carte bună (de preferat ceva ce are legătură cu ocupația sau pasiunile destinatarului), o sticlă de vin de bună calitate, o cană cu un mesaj haios sau cu un citat care îl caracterizează, un tablou sau o tăbliță cu un mesaj frumos, un tricou personalizat, o eșarfăsau un fular (dacă poartă, bineînțeles), o machetă de mașină vintage, o brichetă într-o formă mai specială dacă este fumător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *